9 Οκτωβρίου 2015

Ο.Φ.Η πορεία δίχως επιστρΟΦΗ

Ο.Φ.Η αντίο και στην Α2.

«Το Σωματείο Ο.Φ.Η., με το υπ’ αριθ. Πρωτ. 5170/06-10-2015 έγγραφο του, αποχώρησε από το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας
Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης της κατηγορίας και το άρθρο 47 παρ. 2 των κανονισμών υποβιβάζεται δύο Κατηγορίες και υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017. ..»
Ρακένδυτο έχει απομείνει πια το αθλητικό Ηράκλειο, όπως και ολόκληρος ο φίλαθλος κόσμος της  Κρήτης, αφού από την θρυλική φανέλα του Ο.Φ.Η δεν έχουν απομείνει πια παρά μόνο τα  «κουρέλια», όχι μόνο τoυ ποδοσφαιρικού, αλλά και του τμήματος καλαθοσφαίρισης . Ο  ΟΜΙΛΟΣ το καμάρι της Κρήτης έχει εγκαταλείψει  αμαχητί τα σαλόνια και τα παρκέ των μεγάλων κατηγοριών. Προδομένος από ''απερίγραπτες'' και ανίκανες διοικήσεις, και ακόμη περισσότερο από τα ανύπαρκτα οικονομικά τους.
Στο ποδόσφαιρο στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα περιπλανιέται για πολλή καιρό ακόμα καθώς φαίνεται στα «αγροτικά» πρωταθλήματα. 
Ενώ στο μπάσκετ, εκτός από την συμμετοχή στο  κατ' ευφημισμόν πρωτάθλημα ανδρών στο τοπικό , δεν προβλέπεται  τίποτε άλλο παρά μόνο μια θαμπή ανάμνηση από το ότι αυτή η ομάδα μονομαχούσε κάποτε στην Α2.
Όσο για την  φωτιά που άναψε …


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως