30 Σεπτεμβρίου 2016

Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα.

Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα ημιορεινός αγώνας δρόμου και πεζοπορίας 18,500χλμ - Ορεινός Αγώνας 6,0Χλμ, που αναδεικνύουν τα μοναδικά μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα.

Μια νοητή γραμμή που συνδέει αιώνες, μύθους, έργα ανθρώπων, ιερά μνημεία και εκπληκτικές δημιουργίες της φύσης. Ελάτε να τρέξουμε πάνω σ’ αυτή τη γραμμή, στα μονοπάτια της ιστορίας, να νιώσουμε πως είναι να γίνεσαι μέρος της, ελάτε να αγναντέψουμε το μέλλον μας από την κορυφή του
 Οι διαδρομές της διοργάνωσης:
    A) Mεγάλος αγώνας απόστασης 18,5 χλμ. και υψομετρικής διαφοράς +950μ.
    Β) Μικρός αγώνας 6,0 χλμ. +430μ. υψομετρικής.
    Γ) Αγώνας για παιδία 1.000μ.
    Δ) Πεζοπορική-Φυσιολατρική Διαδρομή 18,5 Χλμ.
Ο μεγάλος ημιορεινός αγώνας ξεκινώντας από τις αρχαιότητες της Κνωσού ανεβαίνει από το μινωικό μονοπάτι στο ιερό βουνό Γιούχτας και τερματίζει στις Αρχάνες. Ενώ ο μικρός ορεινός αγώνας αρχίζει απο τον αρχαιολογικό χώρο <<Ανεμοσπήλια>> και ακολουθεί το τελευταίο κομμάτι της μεγάλης διαδρομής πάνω στο Γιούχτα με τερματισμό στις Αρχανες.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Περιφέρεια Κρήτης- Δήμος Αρχανών Αστερουσίων-Διοργάνωση  Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης - Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης. Ο αγώνας αυτός είναι  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βουνού εφήβων- νέων της Salomon. 
Οι διαδρομές αναλυτικά στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα www.knossosrun.gr

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως