4 Οκτωβρίου 2016

Heroes Ultra υπερμαραθώνιος των ηρώων

Heroes Ultra ο υπερμαραθώνιος των ηρώων απόστασης 156.2 χλμ και συνολικής ανάβασης +5418 m / -5739 m
Kreipe Run στα χνάρια της απαγωγής Κράιπε της πορείας διαφυγής των απαγωγέων στην Κρητική ενδοχώρα σε λιγότερο από 30 ώρες.
Ακολουθώντας την πορεία διαφυγής της απαγωγής Κράιπε,  το Heroes Ultra διασχίζει την κεντρική Κρήτη από Βορά προς Νότο σε μία διαρκή εναλλαγή εικόνων και τοπίων.
Η διαδρομή εκκινεί στην πανέμορφη Μονή Βωσάκου του 17ου αιώνα, φωλιασμένη μέσα στα Ταλλαία Όρη. Στα πρώτα 50 χλμ ανηφορίζει σταδιακά τον Ψηλορείτη, περνώντας από τα Ανώγεια προς το οροπέδιο της Νίδας και από εκεί σκαρφαλώνοντας μέχρι τα Ακώλυτα σε ύψος 1.920 μ.
Ύστερα, κατηφορίζει προς το Αμάρι και τα χωριά του Κέδρου, περνώντας από τη Νίθαυρη, Αγ.Παρασκευή, Άνω Μέρος, Δρυγιές, Βρύσες, Γερακάρι για να καταλήξει στην Πατσό, πριν κινηθεί δυτικά προς το Δήμο Ρεθύμνου.

Στο τελευταίο τμήμα της διαδρομής, ο δρόμος παίρνει κατεύθυνση νότια από το Βιλανδρέδο και τις Αλώνες, πάνω από τον Κρυονερίτη για να κατηφορίσει για τελευταία φορά προς τον τερματισμό στην Παραλία Περιστερέ στο Ροδάκινο, όπου αθλητές θα μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους και μία ρακή δίπλα στη θάλασσα. 
Το Heroes Ultra 2016 είναι επίσημος προκριματικός αγώνας για τα Ultra Trail du Mont Blanc 2017 και 2018, με το μέγιστο των 6 βαθμών 
Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδρομή στην επίσημη ιστοσελίδα.
Website: www.heroesultra.com
Facebook: www.facebook.com/HeroesUltra
Twitter: www.twitter.com/HeroesUltra

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως